Een goede en verkwikkende nachtrust

Een goede nachtrust geeft ons energie, een gevoel van welzijn en is net zo belangrijk als eten, drinken en ademen.

 

Goed voelen
Het is belangrijk dat u zich goed voelt in uw bed en slaapkamer. Het beddengoed van Paradies omhult u zachtjes als u slaapt, is licht en al naar behoefte wollig, volumineus en zacht.

Juiste temperatuurbalans
Niet alleen de temperatuur in uw slaapkamer schommelt met de seizoenen, maar ook uw beddengoed heeft een grote impact op het klimaat waarin u slaapt. Daarom bieden wij de juiste vulling voor ieder jaargetijde.

Juiste vochtbalans
Onze bedproducten zijn extra vochtregulerend. Zij nemen tot een halve liter aan vocht op dat het lichaam 's nachts afscheidt, voeren het via speciale weefselveredeling weer af en creëren zo een aangenaam en droog slaapklimaat.

Individuele behoeften
We zijn allemaal anders en dat geldt ook voor onze slaapgewoonten en -behoeften. Dat is waarom Paradies een breed assortiment aan producten aanbiedt met veel individuele eigenschappen, zoals bijzonder volumineus of licht, snel drogend, rug ondersteunend, verkoelend in de zomer en nog veel meer..

messbecher

U scheidt iedere nacht een halve liter vocht af terwijl u slaapt.

Warmte-isolatie

Een goede warmtebalans van het lichaam is een van de belangrijkste factoren voor een goede en gezonde nachtrust. Omdat de warmtebehoefte bij iedereen anders is en afhangt van de tijd van het jaar, zijn alle bedproducten van Paradies voorzien van kleine hartjes. Deze geven uitsluitsel over het warmtehoudende vermogen van ieder product.

 

Zomerdekbed
Zomerdekbed
Licht dekbed voor warme zomernachten

Licht warm
Licht warm
Licht overgangsdekbed voor geringe warmtebehoefte

Medium warm
Medium warm
Perfect dekbed voor de lente of de herfst. Zeer goede ventilatie in de zomer en in verwarmde slaapkamers in de winter

Warm
Warm
Licht winterdekbed

Winterdekbedden
Winterdekbedden
Winterdekbed voor hogere warmtebehoefte

Polairwarm
Polairwarm
Winterdekbed voor een extreem hoge warmtebehoefte

Paradies Varietta

Paradies Varietta
Twee verschillende, stevig gevulde dekbedden die met behulp van drukknopen aan elkaar vastgemaakt kunnen worden, zodat u op ieder seizoen bent voorbereid: het dunnere dekbed voor de zomer en het dikkere voor de herfst en de lente.

Paradies Duett

Paradies Duett
Het ideale winterdekbed: Dankzij de twee aan de rand met elkaar verbonden lagen ontstaat er een extra, warmte-isolerend luchtkussen.