Hotel

Hotels en andere zakelijke klanten

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een perfect op uw organisatie afgestemd productassortiment dat volledig aan uw verwachtingen voldoet, zodat u uw gasten kunt verwennen met een goede nachtrust. De producten van Paradies worden geproduceerd in Duitsland en wereldwijd geleverd. Zo kunnen wij uw wensen snel en flexibel vervullen. Behalve een snelle levering bieden wij ook projectspecifieke producten, evenals speciale maten en/of combinaties van materialen. Vertrouw op de bewezen kwaliteit van Paradies en investeer in de tevredenheid van uw gasten.

Edles Bett

Meer:
// Bewezen kwaliteit

Uw voordelen:

 • Individuele slaapoplossingen
 • Projectspecifieke producten (maten en materiaal)
 • Flexibele en snelle levertijden
 • Bewezen Paradies Kwaliteit
Hotelroom

Productassortiment

Het productassortiment van Paradies voor hotels en andere zakelijke klanten omvat alles wat veeleisende gasten zich kunnen wensen voor een gezonde en verkwikkende nachtrust. Van behaaglijke dekbedden met verschillende vullingen, via neksteunkussens, onderdekens en moltons tot complete bedsystemen met matras en ondervering.

Paradies is een deskundige one-stop shop met producten waarbij de kwaliteit en de hoogwaardige verwerking centraal staan, zodat een optimaal slaapcomfort gegarandeerd is.

Productassortiment

Hotels en andere zakelijke klanten:

 • Hotellerie
 • Rederijen
 • Luchtvaartmaatschappijen
 • Bejaardentehuizen
 • Revalidatiecentra
 • Kuuroorden
 • Thuiszorg
 • Medische sector
 • Paradies dekbedden

  Een Paradies dekbed houdt uw lichaam en de kamer op de juiste temperatuur en voert vocht snel af. Dit resulteert in een aangenaam slaapklimaat. Ons assortiment aan producten omvat veel verschillende soorten dekbedden met hoogwaardig vulmateriaal, zodat u uw gasten het maximale slaapcomfort kunt aanbieden.

  // Textielvezels
  Dekbedden gevuld met Paradies Fill® textielvezels zijn duurzaam veerkrachtig, licht, enorm soepel, onderhoudsvriendelijk en belastbaar.
  // Paradies dons
  Paradies donsdekbedden zijn zeer licht van gewicht, extreem schoon en een perfecte natuurlijke warmteopslag. Wij gebruiken alleen volledig gerijpt dons met grote vulkracht uit geselecteerde exploitatiegebieden
  // Eiderdons
  De meest hoogwaardige vulling - eiderdons - komt van de wilde eidereend die in het noordelijk kustgebied voorkomt. Paradies eiderdons is extreem groot, zeer licht en beschikt over een hoog warmte-isolerend vermogen. Dit type dons is het hoogwaardigste en zeldzaamste vulmateriaal dat op de markt verkrijgbaar is en wordt gebruikt voor onze premium ultralichte Paradies donsdekbedden.
  // Natuurlijke vezels
  Onze hoogwaardige natuurvezel-dekbedden zijn gevuld met zijde, katoen of wol.
  // Kasjmier
  Voor onze Paradies kasjmier-dekbedden gebruiken we alleen maar het fijne, zachte vlasachtige onderhaar van de witte kasjmiergeit. Deze lichte en hoogwaardige donsharen hebben een natuurlijke warmte-isolerend effect.
 • Paradies kussens

  Paradies kussens

  Wij bieden een ruim assortiment aan kussens die, al naar gelang uw wens, steun bieden aan de nek en/of het hoofd. Daarvoor combineren wij hoogwaardige en slijtvaste weefsels in verschillende kussensloopdesigns met speciaal geselecteerde vulmaterialen, zoals onderhoudsvriendelijke textielvezelbolletjes, Paradies Softys en Paradies veren en dons. Uiteraard maken wij ook ergonomische neksteunkussens en andere speciale modellen.

 • Paradies matrassen

  Paradies matrassen

  Verwen uw gasten met onze premium matrassen. Wij leveren verschillende soorten matraskernen, zoals de Paraflex®-pocketveerkern, de goed ondersteunende en moderne Paratex®-koudschuimkern en de puntelastisch ondersteunende latex of combinaties met drukverlichtend reVita®-schuim, dat zich aan de contouren van het lichaam aanpast. De slijtvaste en hoogelastische bekledingen bieden niet alleen het hoogste ligcomfort, maar zijn ook afneembaar en wasbaar.

 • Paradies lattenbodems

  Paradies lattenbodems

  Naast ons aanbod aan hoogwaardige matrassen wordt een goede vering gegarandeerd door de juiste Paradies Paraflex®-lattenbodem. Wij bieden bedbodems die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de voorwaarden voor een gezonde nachtrust en een biomechanisch correcte ondersteuning. Paraflex®-lattenbodems beschikken over ligvlakken die zijn opgebouwd uit meerdere zones en flexibele ondersteuningen aan de eindpunten voor meer verend vermogen. De bodems zijn tevens zeer duurzaam en voorzien van nog veel meer innovatieve details.

Referenties

Breidenbacher Hof, a Capella Hotel, Düsseldorf

Breidenbacher Hof
Bron: Breidenbacher Hof, a Capella Hotel, Düsseldorf

Lufthansa First Class

Lufthansa
Bron: Deutsche Lufthansa AG
Paradies & Lufthansa Infofilm

Duitsland

Breidenbacher Hof, a Capella Hotel, Düsseldorf

Lufthansa First Class

Best Western Hotel Hofgut Sternen, Breitnau

Derag Livinghotels, München

Hotel Deutsches Haus, Anno 1898, Sonthofen

Fire & Ice Hotel, Neuss

FREIgeist Einbeck, Einbeck

Fürst Bismarck Mühle, Aumühle

Grand Elysee, Hamburg

Kameha Grand, Bonn

Lürssen Werft, Bremen

Looken Inn, Lingen

Hotel Louis C. Jacob, Hamburg

MS Europa 2, Hapag-Lloyd, Hamburg

Park Hotel, Bremen

Parkhotel Meppen, Meppen

Weinhotel Pfeffer & Salz, Gengenbach

Wellings Park Hotel, Kamp-Lintfort

Wellings Romantik Hotel zur Linde, Moers

Side, Hamburg

Steigenberger Hotels & Resorts, Treudelberg

Gut Steinbach Hotel & Chalets, Reit im Winkl

Verenigd Koninkrijk

St. James´s Hotel and Club, London

The Arts Club, London

Verenigde Arabische Emiraten

Sofitel Dubai The Palm Beach Resort & Spa, Dubai

Contact

Zoekt u een deskundige en capabele partner voor de inrichting van uw hotel of organisatie, of bent u geïnteresseerd in onze speciale producten voor de thuiszorg en de medische sector? Neem dan contact met ons op. Wij zullen ons dan zo snel mogelijk met u in verbinding stellen en beantwoorden graag al uw vragen, of sturen u een vrijblijvende offerte.

Bel ons of stuur ons een e-mail.

Paradies GmbH
Bereich Hotel- und Objektausstattung
Rayener Straße 14
47506 Neukirchen-Vluyn
Telephone: +49 (0) 2845 - 203 239
Fax: +49 (0) 2845 - 203 130
E-mail: hotel-object@paradies.de

Download brochure


U kunt onze laatste folder “Paradies Hotel-/Objektausstattung“ direct downloaden op pdf of wij sturen u deze op per post.