Bewezen Paradies kwaliteit - Verantwoordelijkheid voor mens en milieu

Het beddengoed van Paradies creëert een gezond slaapklimaat en is vanuit humaan-ecologisch perspectief gezien totaal veilig. Deze veiligheid wordt gegarandeerd door de strenge richtlijnen van de bewezen Paradies kwaliteit". De verantwoordelijkheid voor mens en milieu staat bij alle Paradies producten centraal.

Zo wordt al het gebruikte materiaal streng gecontroleerd op schadelijke stoffen om ervoor te zorgen dat ze geen gevaar vormen voor de gezondheid. De in het assortiment toegepaste bekledingsstoffen zijn klinisch getest op huidverdraagzaamheid en andere gezondheidsaspecten en bevatten geen onnodige milieubelastende optische witmakers. De dons- en verenvullingen die in het Paradies assortiment worden gebruikt, voldoen aan de strenge SuperClean norm en zijn bijzonder schoon. Paradies GmbH maakt bij het productieproces geen gebruik van chemicaliën of schadelijke stoffen en werkt milieuvriendelijk en energiebesparend. Als resultaat hiervan biedt Paradies een rustige en verkwikkende nachtrust in beddengoed van een merk dat zijn verantwoordelijkheden kent.

Bewezen Paradies kwaliteit

Kwaliteitscriteria

 • Materialen zijn streng getest op schadelijke stoffen

  De door ons gebruikte materialen worden uitvoerig gecontroleerd op schadelijke stoffen. Bovendien hanteren wij strenge inkoopvoorwaarden, zodat u vanuit humaan-ecologisch perspectief geen zorgen hoeft te maken over de herkomst van de gebruikte grondstoffen.

 • Weefsel en bekleding zijn klinisch getest op huidverdraagzaamheid en andere gezondheidsaspecten

  Wij hebben het weefsel en de bekleding die wij in het Paradies assortiment gebruiken klinisch laten testen op gevaar voor huid en lichaam.

 • Weefsel en bekleding zijn vrij van optische witmakers

  Ter bescherming van mens en milieu bevatten de weefsels en de bekledingen geen optische witmakers.

 • SuperClean norm voor dons- en verenvullingen

  Dankzij aanvullende reinigingsprocedures zijn onze hoogwaardige dons- en verenvullingen schoner dan de standaardnormen vereisen.

 • Paradies garantie op dons en veren

  Wij garanderen u dat het dons en de veren van ons hoogwaardige Paradies vulmateriaal van Europese oorsprong is. Ons vulmateriaal is een nieuw artikel, klasse 1, conform EN 12934.

  Paradies garantie op dons en veren

  Voor Paradies dons en veren geldt:

  • Niet levend geplukt
  • oDiervriendelijk geproduceerd
  • Hygiënische zuiverheidsnorm conform EN 12935
 • Ecologische productie

  Onze productieprocessen zijn ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk.